Skip to cookies Skip to navigation Skip to main content
Home
  • University
  • Faculties and Departments
  • Projects
  • University
    • ERASMUS+
    • Internal Quality Assessment System
    • Mission
    • Membership of TUZVO at the international organizations
    • University Management
    • Academic Self-government Bodies
      • Rectorate
      • Advisory Committees
      • Academic Senate
    • Faculties
    • Board of Directors
    • Organisational structure
      • Rectorate
        • Rector´s Office
        • Vice-rectors
        • Bursar
        • Sections managed by the Bursar
    • Official Notice Board
    • Rector´s Advisory Bodies
      • Advisory Committees
    • Rector
    • History
    • Former Rectors
  • Applicants
    • University Study Programmes
    • ADMISSION PROCEDURE
    • Why study at the TUZVO
  • Students and Studies
    • Organisation of the studies
    • Internal rules
    • Scholarships
    • Disabled students
  • Science and Research
    • Habilitation and inauguration procedures
    • Scientific - pedagogical titles
  • The Public and Media
  • Contact Us
  • University
    • ERASMUS+
    • Internal Quality Assessment System
    • Mission
    • Membership of TUZVO at the international organizations
    • University Management
    • Academic Self-government Bodies
      • Rectorate
      • Advisory Committees
      • Academic Senate
    • Faculties
    • Board of Directors
    • Organisational structure
      • Rectorate
        • Rector´s Office
        • Vice-rectors
        • Bursar
        • Sections managed by the Bursar
    • Official Notice Board
    • Rector´s Advisory Bodies
      • Advisory Committees
    • Rector
    • History
    • Former Rectors
  • Applicants
    • ADMISSION PROCEDURE
    • University Study Programmes
    • Why study at the TUZVO
  • Students and Studies
    • Internal rules
    • Organisation of the studies
    • Scholarships
    • Disabled students
  • Science and Research
    • Habilitation and inauguration procedures
    • Scientific - pedagogical titles
  • The Public and Media
  • Contact Us
  • Aa
  • UIS
  • English English
  • Slovenčina Slovenčina
  • +
  • -
  • Reset
  • Čiernobiela verzia
  • Food & Drink
  • TUZVO Employee Attendance system
  • Telephone directory
  • Webmail
  • Helpdesk
  • TeamViewer
  • Biometeorological monitor
  • Employment portal

Faculties

Faculty of Forestry

Faculty of Wood Sciences and Technology

Faculty of Ecology and Environmental Sciences

Faculty of technology

Ekonomika a manažment prírodných zdrojov (univerzitný študijný program)

Organisational parts

  • Borova Hora Arboretum

  • Centre of Continuing Education

  • Centre of Information Technology

  • Slovak Forestry and Wood Sciences Library

  • Dormitories and Canteen

  • University of the Third Age

  • Institute of Foreign Languages

  • Institute of Physical Education and Sport

  • Publishing House of the TUZVO

  • University Forest Enterprise

  • Developmental Workshops and Laboratories

Rector

  • Rector´s Office
  • Sections managed by the Rector
  • Vice-rectors
  • Bursar
  • Sections managed by the Bursar

Departments

  • Academic senate
  • Rector
  • Scientific board
  • Disciplinary Committee
Zatvoriť
  1. Home
  2. Zákazky s nízkou hodnotou v roku 2020

Zákazky s nízkou hodnotou v roku 2020

Ask usSign in

13.10.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Spracované zemiaky a spracovaná zelenina"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Spracované zemiaky a spracovaná zelenina"
372.4 KB

10.9.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Koreniny, pochutiny"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Koreniny, pochutiny"
387.83 KB

9.9.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Cestoviny, rôzne potravinové výrobky a sušený tovar"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Cestoviny, rôzne potravinové výrobky a sušený tovar"
385.21 KB

31.7.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Múka, ryža, soľ, strukoviny"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Múka, ryža, soľ, strukoviny"
428.23 KB

29.7.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Bravčové párky"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Bravčové párky"
467.62 KB

17.7.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "mlieko, mliečne výrobky a syry"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "mlieko, mliečne výrobky a syry"
409.38 KB

11.6.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Oleje a rastlinné tuky"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Oleje a rastlinné tuky"
407.69 KB

11.6.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Mäsové výrobky"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Mäsové výrobky"
386.18 KB

28.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Bagety a pekárenské výrobky"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Bagety a pekárenské výrobky"
397.92 KB

22.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Sterilizovaná zelenina"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Sterilizovaná zelenina"
439.88 KB

21.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Sterilizované ovocie, džemy a sirupy"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Sterilizované ovocie, džemy a sirupy"
471.5 KB

20.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Sypký tovar"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Sypký tovar"
373.67 KB

20.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Chlieb a pekárenské výrobky"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Chlieb a pekárenské výrobky"
396.02 KB

12.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Mrazená hydina"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Mrazená hydina"
433.4 KB

11.5.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Mrazená zelenina, mrazené ryby a iné mrazené polotovary"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cen. ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - "Mrazená zelenina, mrazené ryby a iné mrazené polotovary"
392.75 KB

4.3.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Mrazené a chladené výrobky a polotovary"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cenovej ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - predmet zákazky "Mrazené a chladené výrobky a polotovary"
396.42 KB

24.2.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "Čerstvé bravčové a hovädzie mäso"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cenovej ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - predmet zákazky "Čerstvé bravčové a hovädzie mäso"
387.79 KB

17.2.2020: Výzva na predloženie cenovej ponuky - predmet zákazky "vajíčka"

ČísloNázov dokumentuTypVeľkosť
1Výzva na predloženie cenovej ponuky na zákazku s nízkou hodnotou - predmet zákazky "Vajíčka"
380.39 KB
T. G. Masaryka 24
960 01 Zvolen
Slovenská republika
Tel.: +421-45-520 61 11
Fax: +421-45-533 00 27
E-mail: info@tuzvo.sk
GPS súradnice: 48.572024,19.118499

IČO: 00397440
DIČ: 2020474808
IČ DPH: SK2020474808
E-mail: podatelna@tuzvo.sk

Applicants

  • Studying at the University
  • Faculties
  • Admission Procedure
  • Accommodation & Meals
  • Student life

Students and studies

  • Students and Studies
  • UIS
  • Library
  • Timetables
  • Further education
  • Scholarships

Public and the media

  • News and notices
  • Official Notice Board
  • UIS
  • Science and Research
  • Contact Us

(c) 2017 Technická univerzita vo Zvolene | Created by Big & BIGGER s.r.o.